Speelclubs

Leeftijd: 
1e t.e.m. 3e leerjaar

Ribbels zijn nog heel individueel ingesteld, het is dus belangrijk om samen spelervaringen op te doen. Die spelen zijn nooit te ingewikkeld, maar wel concreet en fantasierijk. Ook op kamp zijn de jongste Chiroleden welkom om samen te ravotten in de bossen. Dikwijls gaan ze niet de volledige periode mee, bijvoorbeeld maar één week in plaats van tien dagen.

Ribbel

Rupsje Ribbel bestaat al sinds 1986. Hij is daarmee de oudste van alle afdelingsfiguurtjes. Ribbel kwam tot leven in de Dubbelpunt van oktober dat jaar, om reclame te maken voor het nieuwe Speelclubboek en voor een T-shirt met zijn gezicht op. Voorlopig was hij de enige vertegenwoordiger van alle speelclubbers. Omdat veel groepen hun speelclubafdeling splitsen, kwam er in 1997 een afdelingsfiguurtje bij voor de 9-10-jarigen: Mazzel.

Wanneer is er chiro voor de speelclubs?

- zondag 4 november: Haal jullie meest enge outfit maar uit, want vandaag is het Halloween op de chiro! Jullie zijn welkom vanaf half 2 tot half 5 op de chiro.       

- zondag 11 novemberi: Vandaag is het chiro van half 2 tot half 5. Voor de speelclubjes van vorig jaar is er een verrassing! 

- zondag 18 november : Chiro van half 2 tot half 5

- zondag 25 november: Vandaag is het Christus Koning! Het is een hele dag chiro, van 10u tot half 5. Vergeet jullie boterhammetjes en tas dus niet voor heerlijke soep!

WEEKEND

Deze data moeten jullie zeker ook allemaal vrijhouden, want dan mogen jullie een nachtje op de chiro blijven slapen!! Ons weekend gaat door op 18 en 19 april. Verdere info zullen jullie later nog krijgen.  

Liefs, 

Laura en Marjolein

Nog vragen of problemen? Contacteer ons!