Speelclubs

Leeftijd: 
1e t.e.m. 3e leerjaar

Ribbels zijn nog heel individueel ingesteld, het is dus belangrijk om samen spelervaringen op te doen. Die spelen zijn nooit te ingewikkeld, maar wel concreet en fantasierijk. Ook op kamp zijn de jongste Chiroleden welkom om samen te ravotten in de bossen. Dikwijls gaan ze niet de volledige periode mee, bijvoorbeeld maar één week in plaats van tien dagen.

Ribbel

Rupsje Ribbel bestaat al sinds 1986. Hij is daarmee de oudste van alle afdelingsfiguurtjes. Ribbel kwam tot leven in de Dubbelpunt van oktober dat jaar, om reclame te maken voor het nieuwe Speelclubboek en voor een T-shirt met zijn gezicht op. Voorlopig was hij de enige vertegenwoordiger van alle speelclubbers. Omdat veel groepen hun speelclubafdeling splitsen, kwam er in 1997 een afdelingsfiguurtje bij voor de 9-10-jarigen: Mazzel.

Wanneer is er chiro voor de speelclubs?

- zondag 4 februari: Chiro van 13u30 tot 16u30

- zaterdag 10 februari: Kampvuuravond vanaf 19u00

- zaterdag 17 februari: KABOEMDAG in de sporthal in Assenede van 12u30 tot 14u30.

- zondag 25 februari: Chiro van 13u30 tot 16u30

WEEKEND

Deze data moeten jullie zeker ook allemaal vrijhouden, want dan mogen jullie een nachtje op de chiro blijven slapen!! Ons weekend gaat door in de paasvakantie op 7 en 8 april. Verdere info zullen jullie later nog krijgen.  

Liefs, 

Nel en Bauke

Nog vragen of problemen? Contacteer ons!